VvE schilderwerk

Is het schilderwerk van de Vereniging van Eigenaren toe aan goed schilderwerk?

Het is voor een VvE de meest voorkomende en terugkerende kostenpost: het schilderwerk. Schakel Dyston Schilderdiensten in voor dit werk. Niet alleen voor behoud van de fraaie uitstraling van uw appartementen- of wooncomplex maar ook ter bescherming van de invloed van zon, regen en wind. Met de vaklieden van Dyston zijn de leden van uw VvE verzekerd van professionaliteit en vakmanschap.

Goed onderhoud aan het schilderwerk is belangrijk

Elke VvE heeft de wettelijke verplichting voor het aanhouden van een reservefonds. Dit fonds is bedoeld voor het plegen van groot onderhoud. Een goed onderhouden complex scheelt in toekomstige kosten. Voor potentiële woningkopers is dat een belangrijk argument om voor een goed georganiseerde VvE te kiezen.

Schilderwerk voor uw VvE

Kies voor kwaliteit!

Schilderwerk voor een VvE-complex is niet altijd standaard. Het vereist een doordachte aanpak, zeker wanneer een meerjarenonderhoudsplan gemaakt is. Schakel de specialisten van Dyston Schilderdiensten uit Soest in. Wij zorgen voor een goede voorbereiding, een efficiënte aanpak en een grondige controle op houtrot.  

Neem vandaag nog op met Dyston Schilderdiensten via onderstaande knop.

Contact