Over ons

Dyston Schilderdiensten uit Soest is het professionele schildersvakbedrijf van Dylan van Gulik en Winston Hamster. Dylan en Winston zijn vakkundige schilders die, ondanks hun jeugdige leeftijd, al ruime ervaring hebben in verfklussen voor binnen en buiten. In de zomer van 2020 hebben Dylan en Winston hun krachten gebundeld en zijn ze samen verder gegaan onder de naam Dyston Schilderdiensten. Het zelfstandig ondernemen bevalt uitstekend. Dylan en Winston vormen een soepel draaiend team.

 

,,Wij weten precies wat we aan elkaar hebben en we vullen elkaar uitstekend aan.”

 

Dylan:
,,Snel, professioneel en efficiënt werken is voor ons heel belangrijk. Een opgeruimde werkvloer is ons visitekaartje. Daarnaast zijn wij nooit te beroerd om iets extra’s uit te voeren. Service is voor ons vanzelfsprekend. Dat onderscheidt ons bedrijf als dienstverlener.”

Winston:
,,Goed schilderwerk is belangrijk voor de levensduur van kozijnen, daklijst, deuren of boeiboord. Wij creëren iets moois en duurzaams en dat doen wij niet alleen door het schilderen zelf, maar ook vooraf met een professioneel en doordacht advies. Zowel wij als onze klanten vinden deze werkwijze prettig. Op deze manier dragen wij bij aan een comfortabel en prettige huis-, werk-, en leefomgeving.”