Monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk is essentieel bij het periodieke onderhoud van monumentale panden. Dit vraagt deskundigheid en aandacht van een professionele vakschilder. Dyston Schilderdiensten heeft ervaring in monumentaal schilderwerk. Elke streek met de kwast is doordacht en met aandacht gezet. Kwaliteit...daar gaan wij voor!
 

Werkwijze monumentaal schilderwerk
 

Monumentaal schilderwerk vereist een andere techniek en aanpak dan traditioneel schilderwerk. Dyston Schilderdiensten wordt graag uitgedaagd in het aanpakken van deze speciale klussen.

Het voorwerk is door de techniek en aanpak belangrijk. Wij analyseren de situatie grondig voordat wij met uw pand aan de slag gaan. Daarom maken wij eerst een afspraak met u voor een bezichtiging van uw woning of pand. Hierna ontvangt u binnen de afgesproken termijn een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na uw akkoord gaan wij aan de slag en is ons werk pas af wanneer u tevreden bent. 

Een monumentaal pand vraagt net even wat meer aandacht. Tijdens de uitvoering van de klus houden wij u voortdurend op de hoogte. Verborgen gebreken die aan de oppervlakte komen worden ontdekt en met u besproken. U komt niet voor onplezierige en onverwachte verassingen te staan. 
 

Monumentaal schilderwerk nodig?

De vakmensen van Dyston Schilderdiensten uit Soest komen graag uw pand of woning bezichtigen. Hierna maken wij een offerte op maat..

Neem vandaag nog op met Dyston Schilderdiensten via onderstaande knop.

Contact