Houtrotreparatie

Is het houtwerk van uw woning of aanpalende gebouwen aangetast in een beginnend of gevorderd stadium van houtrot? Aarzel dan niet en zorg zo snel mogelijk voor houtrotreparatie om meer ellende en dus kosten te voorkomen. Stevig en gezond hout is namelijk de fundering voor mooi schilderwerk en biedt waardevolle ondersteuning – bijvoorbeeld aan kozijnen. Houtrot kan zorgen voor een instabiele en dus gevaarlijke situatie. Dyston Schilderdiensten uit Soest is een expert in reparatie van houtrot. Schakel ons in en doe dat vandaag nog!

Wat is houtrot?

Houtrot is niets meer dan zacht en poreus hout dat veroorzaakt is door een hoog vochtpercentage. Houtrot is in sommige gevallen al voortijdig te herkennen aan een vervorming in de verf of een bruinzwarte kleur van het hout. Maar houtrot is dikwijls een 'stille moordenaar'. In de meeste gevallen is niets te zien terwijl er toch sprake is van verrotting.

Waarom reparatie van houtrot?

Houtrotreparatie is allesbehalve overbodige luxe. Hieronder een aantal redenen waarom reparatie noodzakelijk is:

  • Het hout verliest kwaliteit en dat kan leiden tot onder meer lekkageproblemen;
  • De constructie en de stabiliteit van het houtwerk wordt door houtrot ernstig verzwakt. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties;
  • Uw woning of bedrijfspand kan flink in waarde dalen zodra houtrot is geconstateerd. 

Houtrotreparatie: Dyston helpt u!

Wij bieden hulp, advies en service bij houtrotreparatie. Onze voordelen op een rij:

  • Ervaren vakspecialisten;
  • Een zorgvuldige aanpak;
  • Een duurzaam resultaat.

Uiteraard verzorgen wij voor een fraaie afwerking met degelijk schilderwerk. Zo kan uw houtwerk, zoals kozijnen en deuren, weer jaren mee!

De mogelijkheden op het gebied van houtrotreparatie bespreken of direct een afspraak maken? Neem vandaag nog op met Dyston Schilderdiensten via onderstaande knop.

Contact